Dr. Greskó Mariann honlapja
Orvos, homeopata, okl.tradicionális gyógyító, természetgyógyász tanárAlaphangok20 éve foglalkozom holisztikus önismereti, egészség megőrző és gyógyító módszerekkel. Mindazt amit tudok, értek és alkalmazok magam és mások életében, itt a honlapomon megtalálható.

Mottó: "...az Ember az összes teremtményéhez
hasonlóan a szellem eszköze, sajátos
küldetéssel rendelkezik..."

"...az egészség az Ember szabadsága,
amely képessé teszi arra, hogy a jelenben
éljen, és beteljesítse életútját..."

/Samuel Hahnemann/Itt iratkozhat fel hírlevelemre. Kérem adja meg a nevét, és e-mail címét, hogy a legfrissebb információk eljuthassanak Önhöz.

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:
Kérdéseit egészségről, betegségről, terápiákról, tanfolyamokról, rendelési időpontokról küldje el Nekem, amint tudok válaszolok.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:Keresés a honlapon


HÍREK
"NŐKRŐL NŐKNEK"
- 2018.01.05.

A tanfolyamon megismerkedünk azokkal a károsító hatásokkal amelyek mindennapokban érnek minket és hatással vannak hormon háztartásunkra, női egészségünkre.
Miért Nőknek szól a tanfolyam? Mert a nők használnak több kozmetikumot, ők festetik a hajukat, ők takarítanak a lakásban, ők szednek fogamzásgátlót. Hasznos információk arról, hogyan vigyázz magad és családod egészségére!
Tanfolyam ideje: 2018. JANUÁR 28.-A 10-17-IG
Részleteket itt olvashatod >>

tovább"SCHÜSSLER SÓK A MINDENNAPOKBAN"
- 2018.01.22.

Schüssler sókról elméleti és gyakorlati ismereteket adó tanfolyam indul laikusoknak, érdeklődőknek és terapeutáknak. A házipatika fontos része, mindenki számára könnyen megtanulható. Következő tanfolyam időpontjai: 2018 MÁRCIUS 3-4.e, jelentkezési határidő február 26.-a.
Részleteket itt olvashatod >>

tovább"CHE HOMEOPÁTIÁS ALAPTANFOLYAM 2x20 óra"
- 2018.01.22.

Tanfolyam homeopátiát kedvelő laikusoknak, természetgyógyászoknak és orvosoknak ad segítséget a homeopátia elméletében és gyakorlati alkalmazásában akut betegségek kezelésében.Tanfolyam időpontja 2018 ÁPRILIS 7.8, ÉS MÁJUS 5-6. Jelentkezési határidő: MÁRCIUS 26. Az tanfolyam a CHE Homeopátiás Magániskola Alaptanfolyama is egyben, amelynek elvégzésével lehetőség van a 4 éves képzésre is beiratkozni.

tovább
Dr. Greskó Mariann ~ dr.gresko.mariann@gmail.com ~ 06 (20) 291 1920