Dr. Greskó Mariann honlapja
Orvos, homeopata, okl.tradicionális gyógyító, természetgyógyász tanár


 

Itt olvashatja 2019-as tanfolyamok listáját. Tanfolyami regisztrációjához kérem adja meg adatait. Egyszerre több tanfolyamot is választhat.

Tanfolyamok megfelelő létszám esetén indulnak, ezért kérem részvételi szándékát a regisztrációval erősítse meg.

Tanfolyamok helye: Budapest, 14. ker Thököly út 132.


NÉV
TELEFONSZÁM
E-MAIL
EGYÉB ÜZENET
TANFOLYAMOK

Homeopatia mindenkinek I.- II. (alaptanfolyam) - 2x20 óra
Nőktől Nőknek a hormonegyensúlyról - 1x10 óra
Schüssler sók a házipatikában (alaptanfolyam) - 1x20 óra
Schüssler sókkal és homeopátiával az egészséges mozgásrendszerért (szakembereknek) - 1x20 óra


Keresés a honlapon


HÍREK
"AZ ÉLET CSUPA MOZGÁS"
- 2019.11.02.

Tanfolyam csontkovácsoknak, gyógytornászoknak, mozgásfejlesztőknek, masszőröknek, jógaoktatóknak, gyermekekkel foglalkozó szakembereknek és gyermeküket szakértő Anyukáknak. Mit tehetünk Schüssler sókkal, és homeopátiával az egészséges mozgásrendszer működéséért?
NOVEMBER 23-24.-E

tovább"SCHÜSSLER SÓK A MINDENNAPOKBAN"
- 2019.05.16.

Tanfolyam tervezett ideje 2019. október 5-6.-a. Megismerjük a szöveti sók hiányának jeleit a testünkön, szerkezetépítő és funkcionális sók alkalmazásának lehetőségeit, házipatika szereit, méregtelenítés és krónikus alkati gyengeség erősítését a Schüssler sókkal. Részleteket itt olvashatod >>

tovább"CHE HOMEOPÁTIÁS ALAPTANFOLYAM 2x20 óra"
- 2019.05.16.

Tanfolyam homeopátia iránt érdekődő laikusoknak, természetgyógyászoknak és orvosoknak ad segítséget a homeopátia elméletében és gyakorlati alkalmazásában, a házipatika szereinek ismeretében.Tanfolyam időpontja 2018. június 29-30.-a és július 27-28.-a. Jelentkezési határidő: június 17.-e hétfő. A tanfolyam a CHE Homeopátiás Magániskola Alaptanfolyama is egyben, amelynek elvégzésével lehetőség van a 4 éves képzésre is beiratkozni. Részleteket itt olvashatod >>

tovább"NŐKRŐL NŐKNEK"
- 2019.05.16.

A tanfolyamon megismerkedünk azokkal a károsító hatásokkal amelyek mindennapokban érnek minket és hatással vannak hormon háztartásunkra, női egészségünkre.
Miért Nőknek szól a tanfolyam? Mert a nők használnak több kozmetikumot, ők festetik a hajukat, ők takarítanak a lakásban, ők szednek fogamzásgátlót. Hasznos információk arról, hogyan vigyázz magad és családod egészségére!
Tanfolyam tervezett ideje 2019.szeptember
Részleteket itt olvashatod >>

tovább
Dr. Greskó Mariann ~ dr.gresko.mariann@gmail.com ~ 06 (20) 291 1920