Dr. Greskó Mariann honlapja
Orvos, homeopata, okl.tradicionális gyógyító, természetgyógyász tanár


 

Ha homeopata orvoshoz megy, sok kérdésre kell válaszolnia, olyanokra is, amelyen talán még sohasem gondolkodott el. A kérdések jellege megmutatja, milyen mélységekig képes a homeopátia felfedezni egy embert, a problémáit, hogyan keresi a megfelelő tüneteket a homeopátiás szer kiválasztásához.

Legfontosabb kérdések egyike, mi történt Önnel akkor amikor beteg lett, mióta beteg, miben változott azóta, milyen tünetek jelentek meg?

Az esetfelvétel során a homeopatának ismernie a betegség "talaját", azaz a betegséghez vezető okokat, a beteg embert, az összes tünetével  együtt, hogy a legmegfelelőbb, személyre szabott szert megtalálja.

Ha kíváncsi mit kérdez egy homeopata a személyes konzultáción, nézze meg az alábbi kérdéseket.

KÉRDÉSEK >>

HÍREK
"AZ ÉLET CSUPA MOZGÁS"
- 2019.11.02.

Tanfolyam csontkovácsoknak, gyógytornászoknak, mozgásfejlesztőknek, masszőröknek, jógaoktatóknak, gyermekekkel foglalkozó szakembereknek és gyermeküket szakértő Anyukáknak. Mit tehetünk Schüssler sókkal, és homeopátiával az egészséges mozgásrendszer működéséért?
NOVEMBER 23-24.-E

tovább"SCHÜSSLER SÓK A MINDENNAPOKBAN"
- 2019.05.16.

Tanfolyam tervezett ideje 2019. október 5-6.-a. Megismerjük a szöveti sók hiányának jeleit a testünkön, szerkezetépítő és funkcionális sók alkalmazásának lehetőségeit, házipatika szereit, méregtelenítés és krónikus alkati gyengeség erősítését a Schüssler sókkal. Részleteket itt olvashatod >>

tovább"CHE HOMEOPÁTIÁS ALAPTANFOLYAM 2x20 óra"
- 2019.05.16.

Tanfolyam homeopátia iránt érdekődő laikusoknak, természetgyógyászoknak és orvosoknak ad segítséget a homeopátia elméletében és gyakorlati alkalmazásában, a házipatika szereinek ismeretében.Tanfolyam időpontja 2018. június 29-30.-a és július 27-28.-a. Jelentkezési határidő: június 17.-e hétfő. A tanfolyam a CHE Homeopátiás Magániskola Alaptanfolyama is egyben, amelynek elvégzésével lehetőség van a 4 éves képzésre is beiratkozni. Részleteket itt olvashatod >>

tovább"NŐKRŐL NŐKNEK"
- 2019.05.16.

A tanfolyamon megismerkedünk azokkal a károsító hatásokkal amelyek mindennapokban érnek minket és hatással vannak hormon háztartásunkra, női egészségünkre.
Miért Nőknek szól a tanfolyam? Mert a nők használnak több kozmetikumot, ők festetik a hajukat, ők takarítanak a lakásban, ők szednek fogamzásgátlót. Hasznos információk arról, hogyan vigyázz magad és családod egészségére!
Tanfolyam tervezett ideje 2019.szeptember
Részleteket itt olvashatod >>

tovább
Dr. Greskó Mariann ~ dr.gresko.mariann@gmail.com ~ 06 (20) 291 1920